Tilbake til Søgne

Betong/tre brygge i royal impregnering.

Betong/tre brygge

Kombinasjonen  betong/tre brygger er stødige på vannet , de flyter godt og den høye egenvekten gjør at de beveger seg lite. Konseptet kombinerer de gode egenskapene som betong flyte- elementene har i sjøen med et solid rammeverk og dekkebord i tre.
Flytebryggene er bygget på flytelementer i betong som er fylt med ekspandert polystyren. Flytelementene kan ikke synke, samtidig er de så tunge at bryggen ligger særdeles stabilt i vannet. Betongflytelementer har også lengre levetid enn plastflottører.

Aluminiums landgang med royal impregnert dekke.

Betong/tre bryggene produseres i ett stykke, dette gjør at kreftene bryggen blir utsatt for  blir fordelt utover hele lengden. Bryggene produseres fra 7 meter og opp mot flere hundre meter. Bryggen vi har montert her har faktisk en vinkel i tilegg, Telebryggen AS leverer spesialløsninger etter kundens ønske.

Utriggere i royal impregnert dekke er montert på den ene siden av bryggen.

Toppdekket består her av royal impregnerte dekkebord, innfresede spor på oversiden gir en ekstra sikring mot sklifare. På kortere flytebrygger kan toppdekket legges i et smakfullt fiskebensmønster. Vi kan også levere dekkebord i en rekke eksklusive treslag som virkelig gir bryggen et eksklusivt preg. Vi har levert flere brygger i for eksempel Kebony , kompositt eller møre royal. Betong/tre bryggen skreddersys etter ditt ønske!

Pullerter i støpt aluminium og led-lys på solceller er montert langs andre siden.

Våren er tiden for planer og prosjekter, Telebryggen har mange og nye er på vei..