Lillesand

Telebryggen bytter her en eksisterende brygge med en ny betong/tre brygge. Se linken under for mer informasjon. Telebryggen er fortsatt i full sving, og ser frem til flere store prosjekter i tiden fremover. https://www.telebryggen.no/produkter/betong-tre/.

Lillesand er en kommune og en by i Aust-Agder. Kommunen grenser i vest mot Kristiansand, i nord mot Birkenes, og i nordøst mot Grimstad. I Lillesand kommune bor det 10 700 mennesker, men folketallet øker sterkt sommerstid. Kommunens senter er det gamle ladestedet Lillesand, nå by og tettsted, og her bor de fleste av kommunens innbyggere. Tettstedet har 7 787 innbyggere per 1. januar 2018. Kommunen preges av vekst grunnet, samt sitt renommé som sørlandsidyll og feriested. Blindleia går igjennom store deler av kommunen.

Betong/tre er en veldig populær bryggetype, blandt både private og kommunale kunder. kan produseres i alt fra 6m og oppover til flere hundre. Bryggen her har Alfa søyler fra el-bjørn og galvaniserte pullerter som ekstrautstyr. Se produktinformasjon fra el-bjørn under:

https://www.elbjorn.com/no-no/strom/stromsoyler-for-marina-camping/alfa-ii-stromsoyler/