LILLESAND

Lillesand er en kommune og en by i Agder. Kommunen grenser i vest mot Kristiansand, i nord mot Birkenes, og i nordøst mot Grimstad. I Lillesand kommune bor det 10 700 mennesker, men folketallet øker sterkt sommerstid. Kommunens senter er det gamle ladestedet Lillesand, nå by og tettsted, og her bor de fleste av kommunens innbyggere. Tettstedet har 7 966 innbyggere per 1. januar 2020. Kommunen preges av vekst grunnet, samt sitt renommé som sørlandsidyll og feriested. Blindleia går igjennom store deler av kommunen. Dagens kommune har sin historie fra 1962, da de tidligere kommunene Vestre Moland og Høvåg samt ladestedet Lillesand ble slått sammen.

Kunden har her valgt en betong/tre brygge. Dette er en rolig havn, med mange båtplasser. Flott og kraftig aluminiums landgang leder veien ut til verdens flotteste skjærgård.

Kombinasjonen  betong/tre brygger er stødige på vannet , de flyter godt og den høye egenvekten gjør at de beveger seg lite. Konseptet kombinerer de gode egenskapene som betong flyte- elementene har i sjøen med et solid rammeverk og dekkebord i tre.


Flytebryggene er bygget på flytelementer i betong som er fylt med ekspandert polystyren. Dette er de mest robuste flytelementene som finnes i markedet. Flytelementene kan ikke synke, samtidig er de så tunge at bryggen ligger særdeles stabilt i vannet. Betongflytelementer har også lengre levetid enn plastflottører. Betong/tre bryggene produseres i ett stykke, dette gjør at kreftene bryggen blir utsatt for  blir fordelt utover hele lengden. 

Bryggene produseres fra 7 meter og opp mot flere hundre meter.Toppdekket består av 34mm trykkimpregnerte furubord, innfresede spor på oversiden gir en ekstra sikring mot sklifare. På kortere flytebrygger kan toppdekket legges i et smakfullt fiskebensmønster. Vi kan også levere dekkebord i en rekke eksklusive treslag som virkelig gir bryggen et eksklusivt preg.