Betongbrygger

Våre betongbrygger har solid konstruksjon, innstøpt armert betong og tung egenvekt som sørger for at disse bryggene er spesielt gunstige å bruke i værutsatte områder.

Betongbrygger med lang levetid

Våre betongbrygger har solid konstruksjon, innstøpt armert betong og tung egenvekt som sørger for at disse bryggene er spesielt gunstige å bruke i værutsatte områder. Betongbrygger blir ofte valgt til den ytterste piren i havneanlegg fordi den også virker beskyttende mot bølger. Vi kan tilpasse størrelsen etter de fleste behov, og om du ønsker betongbrygger i en spesiell formasjon kan vi utføre dette.

Vi har også utviklet en spesiell wirekobling som gjør at vi kan sammenkoble betongbrygger. Koblingen består av 20 mm stålwire med påklemte gjengestag i hver ende.

Dersom du ikke behøver kraftige tålesterke betongbrygger, har vi også et variert utvalg av kvalitetsbrygger til både havneanlegg og privatpersoner. Det er også mulig å leie brygger til spesielle arrangementer eller over en viss periode.

Vil du høre mer om betongbrygger eller noen av våre andre produkter er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.